BodySculpt

BodySculpt

Behandelingen

After lipo massage
 

After lipo Massage doen we door middel van lymfe drainage. U kunt een hardheid of klonten ondervinden op de gebieden die worden behandeld met liposuctie of Smart-lipo, vooral in het buikgebied en zelfs meer als dit gecombineerd is met andere lichaam contourings procedures (zoals vetinjecties voor wat algemeen bekend staat als de Braziliaanse Butt Lift-`BBL`) Dit is normaal net na uw procedure. Dit post-chirurgische lymfoedeem wordt veroorzaakt door ontsteking en trauma van de canule (instrument dat het vet uitzuigt) die onder de huid beweegt. Kanalen worden gevormd door de canule die kunnen vullen met vloeistof en het weefsel wordt ook gezwollen. Manuale Lymfdrainage helpt het vloeibaar te verplaatsen door het zachtjes te pompen in de lymfevaten. Zonder lymfemassage (LDT of MLD) kan de ontsteking zich ontwikkelen tot fibrose (een permanente verharding van het weefsel) of een seroma (vocht ophoping) kan vormen. Daarnaast behandelen we u met Ultrasound, dit minimaliseert de blauwe plekken en zwelling. Ook behandelen wij u met Radio Frequentie voor het strakker maken van de huid. 

Aanbevolen sessies voor resultaten zijn 12-20 sessies. Twee a drie keer per week en minimaal 3 Liter water drinken per dag. ( Chirurg kan soms meer sessies aanraden, vraag dit na bij uw chirurg )

Sculpting ( torso)
 

Sculpting doen we door middel van Cavitatie en Ultrasound, deze zendt ultrasone golven in de dikke laag van de huid, stimuleert lipolyse van vetcellen. Deze vetten worden dan natuurlijk uit het lichaam verdreven door urine en darmbeweging. Het verwijderen van vetten in het lichaam resulteert in cm verlies bij het behandelde gebied. Hierna volgt een Radio Frequentie behandeling, dit zorgt voor het strakker worden van de huid. Daarnaast krijgt u ook Hout therapie, dit is een behandeling die gebruik maakt van anatomisch gevormde houten instrumenten om de lichaamscontouren te verbeteren door vetcellen af te breken en via diepe  hand massages het lymfatische drainage systeem van het lichaam te activeren waardoor het afgebroken vet kan worden afgevoerd en uitgescheiden.

Deze behandeling betreft alleen de torso.

Aanbevolen sessies voor resultaten zijn 8-10 sessies. Twee keer per week met goed dieet en lichaamsbeweging.

 
Intense sculpting

Intense Sculpting doen we door middel van Cavitatie en Ultrasound, deze zendt ultrasone golven in de dikke laag van de huid, stimuleert lipolyse van vetcellen. Deze vetten worden dan uit het lichaam verdreven door hand massages via urine en darmbeweging. Het verwijderen van vetten in het lichaam resulteert in cm verlies bij het behandelde gebied. Hierna volgt een Radio Frequentie behandeling, dit zorgt voor het strakker worden van de huid. Daarnaast krijgt u ook Hout therapie, dit is een behandeling die gebruik maakt van anatomisch gevormde houten instrumenten om de lichaamscontouren te verbeteren door vetcellen af te breken en via diepe  hand massages het lymfatische drainage systeem van het lichaam te activeren waardoor het afgebroken vet kan worden afgevoerd en uitgescheiden. Door specifieke druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen helpt deze therapie om de lichaamscontouren te accentueren, cellulitis te verminderen en om gewichtsverlies te ondersteunen.


Aanbevolen sessies voor resultaten zijn 10-14 sessies i.c.m drukpak ( wij verkopen deze ook ). Twee keer per week met goed dieet en lichaamsbeweging.

 
Anti cellulite massage

Onze huidtherapeut voert de behandeling uit. Eerst brengt zij olie aan op het te behandelen gebied. Zij start de bindweefselmassage met een stimulatie van de doorbloeding van het bindweefsel. Vervolgens past ze een speciale kneedtechniek toe in de bindweefsellaag. De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied. Voor het beste resultaat moet de behandeling herhaald worden.

 

 

 

Aanbevolen sessies voor resultaten zijn 10 - 12 sessies

After Pregnancy Massage

Onze huidtherapeut voert de behandeling uit. Voor een verslapte huid na de zwangerschap. Zij doet dit met een combinatie van ultrasound voor het afbreken van vetcellen en bindweefsel voor het verstrakken van de huid. Het beste in combinatie met drukpak ( ook bij ons te koop ) voor het sculpten van de torso en afvoeren van het vocht. Voor het beste resultaat moet de behandeling herhaald worden.

 

 

 

Aanbevolen sessies voor resultaten zijn minimaal 10 sessies